Gravid vecka 40

Så i lördags gick jag in i vecka 40 av graviditeten, och det börjar verkligen kännas som att något är på gång och att man är inne i sista fasen. 
I torsdags natt och hela morgonen hade jag väldigt mycket sammandragningar och det känndes liksom att det tryckter på väldigt mycket neråt och i de nedre reionerna, haha. Sen vart jag hos barnmorskan i fredags, bebisens huvud har varit rörligt, men i fredags var det bara ruckbart och förmodligen påväg att fixera sig och det var förmodligen det som gjorde att det kändes som ett tryck neråt, plus att magen har gått ner lite så man vet att slutet är nära nu haha. 
Jag jobbade min sista dag i torsdags så självklar ville jag åka till jobba för att säga hejdå till alla och "städa" undan mina saker eftersom jag inte kommer jobba på ett tag. Det känndes väldigt konstigt att säga hejdå till alla eftersom det är ingen vanlig semester jag ska på utan jag ska faktist vara borta länge för jag ska bli mamma, och den tanken känns så surrealistisk trotts att man går med den stora magen och man känner alla rörelser. 
 
Annars mår jag som tidigare veckor förutom att toalettbesöken är ännu fler under natten, jag svettas som en jag vet inte vad och i vanliga fall fryster jag och vill ha mycket kläder när jag sover. 
Jag har också fått graviditetsutlöst dermatit så mina knäveck kliar något fruktansvärt! Men som tur är jobbar jag med hudspecialister så jag fick tips på krämer att använda. 
 
Det är lite fix kvar här hemma att lägga i ordning, kan kännas sent att inte allt är 100 % klart men det är bara kläder som ska vikas, och nu är det bara bebisen kvar som ska komma :)
 
 
0 kommentarer publicerat i Gravid, Inspiration, Mitt Liv, Mode/Looks;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravid, graviditet, pregnancy, barn, bebis, mamma, mammamage, mammaliv, momlife,baby, familj, kärlek, gravidvecka40