Blow out

Jag har gett mig tusan på att blo bra på att höra en blow Out på mig själv. 
Det är sjukt svårt, men jag har beställt hem en bordet från lyko.se som jag har fått nu! 
Så nu jäklar ska jag bli en mästare på det. Jag kollar ju på kändisfrisörerna på SVTflow, och följer Marcella på instagram (bangsbymarcella) och hon är så duktig och det blir så snyggt. 
Jag har kollat lite videos på youtube och  denna videon är en av mina favoriter 


New shopping

Hej alla fina 💗🌷 Det blev lite nätshopping i förra veckan och nu har jag hämtat ut det, bla en fönborstr, frisör klämmor så att det blir lättare att sätta upp det när man ska föna och en spraytan för ansiktet, detta beställde jag från lyko.se
Jag beställde även hem ett par bikini trosor till en bikini överdel som jag köpte på h&m. Tyvärr fanns inte trosan i vitt vilket jag helst hade velat ha, men svart går an. Men skulle ni se att trosan kommit in i vitt på H&M så får ni gärna hojta till😊.

SVT Flow

Många har säkert redan varit inne på SVT flow, men jag tänkte i alla fall tipsa om det för dem som inte vet och även vilka program som är mina favoriter! 

1. Kändisklipparna - Handlar om Marre och hans väldigt populära salong i Stockholm. Jag skulle så gärna vilja få chansen att bli stylad av honom. 
2. Klippans Kareokecup - handlar om en pizzeria i Klippan där man varje år anordnar en Kareokecup. Väldigt färgstarka karaktärer. 
3. Chloe och Nicole - handlar om två unga tjeje med stora bloggar, där får man följa dem i deras vardag och hänga med på deras projekts Visa fler inlägg