Helgen som varit

God kväll bloggen! Hoppas att ni har haft en bra helg, det har jag haft, Fredagen var hektisk då det var ultraljud på morgonen, sen tandläkaren, sen utspring för min kusin som tog studenten och studentmiddag på kvällen. Men jag hann med städning mellan varven, haha. I lördags tog jag det bara lugnt, mamma passade Stampe så jag hade bara Luna hemma så vi var ute i det fina vädret och bara hade det mysigt. Idag så åkte vi en runda till stranden med min mamma så vovvarna fick springa av sig och leka.

Rutinultraljud

Hej Bloggen! Hoppas att allt är bra! för mig har det varit en hektisk dag, den började med att rutin ultraljud 07.45. Det var verkligen kul att få se den lille ligga där i magen, även om man känner rörelser och lätta sparkar så tycker i alla fall jag att det känns så overkligt att det ligger en liten människa i magen. Den lille ville i alla fall inte riktigt bli tittad på eller fotad så fick puffa och buffa på magen en del och även ta en liten paus för att mini förhoppningsvis skulle vända på sig så att man kunde få med lite bilder hem. Förlossningsdatumet flyttades fram 3 dagar och är nu beräknat till den 3/11, vilket betydde att jag imorgon går in i vecka 20 :) Allting så jättebra ut, vilket är skönt. Tänk att man kan längta så mycket efter någon som man aldrig träffat.

6 Juni

Hej bloggen! 

Idag är det Sveriges nationaldag, och den har jag firat med mamma och vovvarna på fredriksdal som är så fint. Det var musik, matstånd och man fick gå in i de gamla husen för att titta. Jag älskar fredriksdal då där är så fint med alla djur och gamla byggnader som får en att tänka hur det var att leva förr. 
Sedan mötte vi upp syrran så åt vi mat och glass, en riktig mysdag. 

Har ni firat idag? Hur har mi då firat? 


Visa fler inlägg