Protein Pudding

Ni har säkert hört och läst massor om protein puddingen som är ganska hypad just nu, jag har dock glömt att köpa den varje gång jag har varit och handlat men nu senast så kom jag ihåg det och tänkte nu ge mitt betyg.

Choklad: denna gullade jag verkligen! Den smakar precis som den chokladpuddingen man kan köpa i kyldisken som det är grädde på också. Denna smaken kommer jag att köpa hem och ha i kylen då den är ett perket mellanmål eller om ma är sugen på något, den är dessutom laktosfri och utan tillsatt socker.

Karamel: denna smaken trodde jag skulle vara så god, och det var den vid första skeden och tills man svalde för efter det tyckte jag att det kom en besk eftersmak som jag inte alls gillade. Så denna kommer jag tyvärr inte att köpa fler gånger då den inte alls föll mig i smaken. 

Nom Nom! 

0 kommentarer
publicerat i
Taggar: food, hälsa, inspiration, mat, protein, proteinpudding, pudding

Fint Hemma

Jag har perioder där jag är väldigt inne i mode och kläder, och sen perioder där jag är väldigt inne i heminredning och hemma fix. Med små medel så kan man piffa till hemma, och det behöver inte vara dyrt. 

Jag vill tipsa om etiketter som man fäster på olika föremål. Jag köpte min etikett aparat (som heter domo) på panduro för 69 kr, med den kan man piffa upp t ex sina behållare. Jag har glasburkar med pasta, kryddor, mjöl mm. För att göra dem lite snyggare och roligare så satte jag etiketter med innehållet på burken. 
Kryddburken har jag köpt på granit för 20 kr.

Vad tycker ni? 

En kommentar
publicerat i
Taggar: dit, diy, hem, home, inredning, inspiration, interior

Fall Feelings

Jag vet inte hur det är i övriga Sverige, men i Helsingborg så känns det att hösten är på väg. Förutom att jag har åkt på världens förkylning så är det kallt! ute, det blåser, regnar och löven börjar ändra färg och falla till marken. Jag tycker hösten är mysig, det blir mörkt tidigt, man kan tända ljus och man får börja använda mysiga sockar och tröjor. 
Så här kommer lite höst inspo, trotts det tråkiga regnet så är hösten fin när den visar sig från sin bästa sidan. 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg