Love your stripes

Jag tänkte skriva om något som är väldigt vanligt hos tjejer, men som man ofta skäms väldigt mycket för och tycker är fult, nämligen bristningar eller stretch marks som det heter på engelska. 
 
Jag minns själv när jag upptäckte mina aldra första bristningar, det var inte många men det var tillräckligt för mig för att få panik, det var precis under rumpn på sidan av låret och på insidan av mina lår. Jag tyckte det var så fruktansvärt och det enda jag kunde tänka på var hur jag skulle få bort dem! Jag visste innerst inne att det gick inte att ta bort, och man såg aldrig några kändisar eller modeller på tidningsomslag som hade bristningar. 
 
Och när jag blev äldre så fick jag ännu fler på min rumpa, och jag själv tänkte inte ens på dem förens det var en person som påtalade att "oj vad mycket bristningar du har på din rumpa" och då började jag känna att dem var så fula och oattraktiva. 
Om jag fick dem på grund av hormoner som är vanligt eller för att jag gick upp i vikt i samband med en allergireaktion och medicinerna för att dämpa reaktionen ökade på hungerkänslorna, vet jag inte men det spelar egenteligen ingen roll. 
 
Jag testa allt från krämer, till peeling av olika sorter, en dermaroller och inget av det funkade såklart inte för att ta bort dem. Dermarollerna kan ha gjort dem något "mindre" men som sagt så går det aldrig att återfå sina hud som den var från början. 
 
Jag kännde så ganska länge, men jag har accepterat att dem sitter där och det kommer dem göra för evigt och mina pojkvän bryr sig såklart inte om dem, och han hade inte ens tänkt på dem förrens jag tog upp det. 
 
En person som är modell och är så vacker är Chrissy Tiegen och hon uppmärksammade sina bristningar med hastaggen #loveyourstripes och det hjälpte i alla fall mig att känna mig mer bekväm. 
Jag förstår att detta kann låta som världens fånnigaste grej för vissa, men det finns många som känner sig obekväma just på grund av att man aldrig ser alla dessa vackar människor ha stretch marks. Så jag tycker det är super att man visar att dem flesta av oss har det, och dem är fina och en del av oss. 
Jag är inte redo att visa mina på bloggen ännu, men jag lovar att så fort jag är redo som kommer jag visa :)
 
 
 
#loveyourstripes
 

Börja Vlogga?

Hej Bloggen! 
 
Jag tänkte försöka få ordining på bloggandet på riktigt nu! Jag tänkter så ofta att jag vill blogga, men den senaste tiden har det varit lite saker privat som gjort att jag helt enkelt inte har orkat. 
 
Nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen i alla fall, och försöka göra den bättre än någonsin, men jag har också funderat på om jag ska börja vlogga, hade det varit roligt?
 
Jag följer själv vloggar på youtube och tycker det är roligt att titta på, även om dem liksom bara filmar sin vardag. 
Jag försöker i alla fall hitta en bra smidig kamera, och se vad en sådan kan kosta.
 
Är det någon av er som vloggar? Vad använder ni för kamera? vilka youtube vloggare följer ni och vad tycker ni är roligt att titta på? 
 
Jag funderar på denna: 
En Canon Legria Mini X 
 
eller denna 
 
En Olympus Pen med fällbar skärm
Visa fler inlägg