Casual weekend

Hejsan! 
Hoppas att ni har haft en fin helg, min har varit lugn och mysig. 
I lördags var jag på thai lunchbuffé med min mamma, syster och hennes kille. Vile var såklart också med, min sambo jobbade så han kunde inte vara med men han är endå inte så glad för thaimat. Jag älskar del buffén, yazo tror jag restaurangen heter och maten är så fräsch och god. Där är färdiga rätter, men sen så finna där så att man kan kombinera sin egen rätt så tillagar dem den där direkt, och så är där god efterrätt. Vile sov så fint i vagnen hela tiden, skönt att få äta utan stress haha annars har han en tendens till att vakna eller bli ledsen så fort man ska sätta sig för att äta 😝🙈
Igår så vart det mest chill, jag var och hjälpt min mamma med en sak, sedan promenerade vi hem till min syster för att hämta mammas bil som hon hade lånat. 
Sen blev det söndagsstek till middag. 

Idag kommer min kollega från jobb och hälsar på, det ska bli så kul :) tror det blir en runda ut till väla. 

(null)

(null)

(null)

Ready, Set glow

När jag passerade 25 så blev jag mer intresserad av hudvård, främst för att jag fick en ålderkris haha, men också för jag vet att misskött hy visare sig senare i livet ofta och kommer inte direkt, därför är det viktigt att man tvättar och smörjer sin hy och gör den ren på grunden. Anledningen till att jag inte brydde mig så mycket innan dess var för att jag har aldrig haft problem med min hy och jag har aldrig haft mycker finnar. 
 
Jag älskar ju när det är många steg i en hudvårdsrutin för det känns verkligen som att det hjälpertill att göra rent på djupet. 
Jag har haft ögonen på detta lilla kit från Kicks egna märke och har tänkt på den, klämt och kännt när jag varit i butiken men eftersom jag redan hade en hudvårdsserie hemma så har det kännts lite onödigt för tillfället, men sen när dem hade 20% rabatt på all hudvård så slog jag till och nu har jag testat det några gånger och känner verkligen att jag gillar den. Den luktar fräscht, och jag tyckte verkligen att jag fick ett glow när jag använt den och min hy känns så fin och fräsch. Vet inte om jag inbillar mig men ögoncremen sticker lite precis när jag duttat på den men det är inget jag har något emot eftersom jag älskar när hudvård sticker lite när man lägger på den eftersom det känns som att det är mer effektivt då, haha. 
 
Vad använder ni för hudvård? Har ni något favorit märke? 
 
 
Visa fler inlägg