Glitter Cut Crease

Hejsan finisar! 
Hoppas att ni har en bra dag, i Helsingborg är det väldigt fint höstväder, solen skiner men det är sjukt kallt ute, brr. 
 
Ni har säkert inte missat det senaste inom smink modet, nämligen glitter cut crease och jag tycker att det är såååå fint, även om jag kanske aldrig skulle ha det till vardags så älskar jag det. Jag tycker ju om glitter och när det glittrar, haha. 
Så jag gav mig på att testa att göra en sminkning med glitter cut crease och jag tyckte det blev helt okej, jag är verkligen inget proffs på smink så jag bara improviserade från vad jag sett på bilder. 
 
Såhär blev resultatet: 
 
 

Gravid vecka 40

Så i lördags gick jag in i vecka 40 av graviditeten, och det börjar verkligen kännas som att något är på gång och att man är inne i sista fasen. 
I torsdags natt och hela morgonen hade jag väldigt mycket sammandragningar och det känndes liksom att det tryckter på väldigt mycket neråt och i de nedre reionerna, haha. Sen vart jag hos barnmorskan i fredags, bebisens huvud har varit rörligt, men i fredags var det bara ruckbart och förmodligen påväg att fixera sig och det var förmodligen det som gjorde att det kändes som ett tryck neråt, plus att magen har gått ner lite så man vet att slutet är nära nu haha. 
Jag jobbade min sista dag i torsdags så självklar ville jag åka till jobba för att säga hejdå till alla och "städa" undan mina saker eftersom jag inte kommer jobba på ett tag. Det känndes väldigt konstigt att säga hejdå till alla eftersom det är ingen vanlig semester jag ska på utan jag ska faktist vara borta länge för jag ska bli mamma, och den tanken känns så surrealistisk trotts att man går med den stora magen och man känner alla rörelser. 
 
Annars mår jag som tidigare veckor förutom att toalettbesöken är ännu fler under natten, jag svettas som en jag vet inte vad och i vanliga fall fryster jag och vill ha mycket kläder när jag sover. 
Jag har också fått graviditetsutlöst dermatit så mina knäveck kliar något fruktansvärt! Men som tur är jobbar jag med hudspecialister så jag fick tips på krämer att använda. 
 
Det är lite fix kvar här hemma att lägga i ordning, kan kännas sent att inte allt är 100 % klart men det är bara kläder som ska vikas, och nu är det bara bebisen kvar som ska komma :)
 
 
0 kommentarer
publicerat i Gravid, Inspiration, Mitt Liv, Mode/Looks;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravid, graviditet, pregnancy, barn, bebis, mamma, mammamage, mammaliv, momlife,baby, familj, kärlek, gravidvecka40

Gravid vecka 39

Söndag idag vilket betyder att igår gick jag in i vecka 39 och det betyder att snart är det dags för bebis att komma och jag är faktist lite nervös men det ska bli så kul att träffa denna lilla varelse som växt i min mage. 
 
Jag jobbar 4 dagar till sen är jag ledig och väntar på att bli mamma. 
Nu tycker jag mest att det är jobbigt att vara gravid och det börjar bli lite långtråkigt, haha så jag hoppas att det inte dröjer för länge innan bebis kommer till världen. 
Det kommer dock att bli väldigt mysigt att få spendera mycket tid med mina pälsbebisar innan deras syskon kommer, det ska bli kul att se hur dem tar det när vi kommer hem med vår nya familjemedlem även om jag tror att det kommer gå väldigt bra och bättre syskon kunde bebisen inte få. 
 
Annars mår jag bra förutom de vanliga krämporna som halsbränna, tyngd, tröthet och att jag helt enkelt inte orkar så mycket. 
Jag har ju jobbar 100 % hela tiden plus att jag pendlar till Malmö då jag jobbar där så det ska bli skönt att kunna varva ner lite och pyssla hemma. 
 
Hur hade ni det i vecka 39?
 
 
0 kommentarer
publicerat i Gravid, Inspiration, Mitt Liv;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravidvecka39
Visa fler inlägg