Baka Med Godis

Jag älskar att äta, att äta gott är bland det bästa som finns! Jag är dock inte sådär super bra på att laga mart, den jag kan laga kan jag laga bra men jag är dålig på att experemintera plus att jag är sjukt kräsen när det gäller mat. 
 
Något jag dock är lite bättre på är att baka, och där är jag lite vågligare även om jag behöver ett recept att gå efter. Ni som gillar mat, bak och sådant har säker inte missat jennysmatblogg och att hon har skrivit en bok som heter baka med godis. Den är så fin och gullig och jag har såklart testat att baka en av bakverken redan :) 
 
Det blev en vit kladdkaka med hallongrädde och det var så mumsigt. Jag har även köpt en till bakbok men den glömde jag att fota så den får komma upp i ett annat inlägg. 
 
Vad brukar ni baka som är extra gott? Har ni några bra recept att dela med er av? 
 
 
 

Fishnet Tights

Hej bloggvänner! Long time no see som det heter, men nu hoppas jag på att vara tillbaka igen :) ibland är det svårt att få ihopa livspusslet, och att samla kraft till att blogg som faktist är ganska krävande när man har ett heltidsjobb som huvudsyssla. 
 
Det jag tänkte skriva om idag är fishnet tights som verkar vara det heta just nu, och i början vart jag lite tveksam till det men sen såg jag lite mer bilder på det och tycker faktist att det kan vara riktigt snyggt om man stylar det rätt :)
 
Jag beställde mina från JFR, men jag har sett att det finns på en massa andra ställen. Så nu blir det lite paket öppning :) 
 
 
 
Visa fler inlägg