Blogglista dag 4

Hejsan! 
 
Då kommer här dag 4 av min blogglista och idag ska jag visa mitt senaste köp! 
 
Mitt senaste köp är ett jättefint block från Lagerhause där det står goals utanpå, och innuti så fyller man i vad man har för mål, när man vill ha gjort det och så kan man checka av när man klarat av målet. 
 
 
 
 
 

Scrunchies

Godmorgon!
 
En hårtrend just nu, och som jag tycker mycket om är scrunchies. Det känns som att 90- tals modet kommer vara stort, med en nutida touch såklat och jag tycker ju detta är väldigt kul eftersom jag växte upp då och känner igen så mycket av kläderna och stilen. 
 
Jag beställde mina scrunchies från ebay så man fick flerpack för mindre pengar än om man skulle köpa en här hemma! 
 
Jag köpte lite större som var marinblå och lite mindre som var svarta. 
 
 
 

Blogglista dag 3

Hej hej! 
 
Som jag skrev innan så har jag haft migrän de senaste dagarna jag kommit hem från jobb och därför kommer dag 3 upp efter lite efter dag 3 faktist skulle varit uppe. 
 
Dagens fråga/listpunkt är vilken är din favorit träning?
 
Hmm, jag måste nog säga att boxning är min favorit träningsform, Jag gick på boxning i 1 år ungefär och jag tyckte det var super roligt. Jag behöver någon som har koll på mig när jag tränar och ser till att jag kämpar på,vilket dem verkligen gjorde där. Man tränar i en större grupp, men känner liksom endå att man blir sedd, plus att ma vet att det är superbra träning. Man pressar sig själv när man vet att någon håller koll på att man utför det man ska till sin fulla potential. Jag har lite svårt att träna på egen hand på t. ex gym för när jag tycker det börjar bli lite jobbigt så lägger jag av och gör nästa övning utan att fullfölja övningen jag höll på med. 
 
Så boxning är verkligen något jag rekommenderar och jag saknar faktist ibland att träna det, kanske hoppar på det igen till hösten. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg