Olympus Pen

Hejsan allihopa! 
Hoppas att allt är bra med er och att ni har en bra förmiddag :)
 
Jag har en kamera som jag tycker väldigt mycket om, och den tar jättefina bilder men det enda problemet är att det är en system kamera och det är då stor och klumpig. 
Jag är sugen på att köpa en Omympus Pen, är det någon av er som har en sån kamera? 
Jag tycker att den har en superfin design och att den har en display som man kan vinkla är ju perfekt för selfies ;).
 
Jag vill köpa en till kamera för att kunna ha dem med mig ut, för att en system kamera är inte aktuell att slöpa med sig på stan osv, där med blir det sällan några foton då jag inte tycker att mobilbilder håller måtten för en blogg, även om det såklart går om man vill. 
 
Om det är någon som har erfarenhet av denna kameran så får ni gärna dela med er av era erfarenheter :)
 
 

7 Skönhetstips för håret

På hösten och vintern kan håret kännas lite extra trist! 
Det blir torrt och stråna bryts lätt av, så jag tänkt ge er 13 bra tips för ett vacker hår och hur du håller frisyren snygg! 
 
1. Få ut så mycket som möjligt av din inpackning. När håret känns slitet och tråkigt så är en inpackning perfektm men för att få ut så mycket som möjligt av den så svep in det i en varm handduk, 
 
2. Ta alltid balsam EFTER inpackningen, inpackning öppnar upp hårstråna och gör dem mer känsliga så tar du balsam efter så stängs stråna och dem är bättre skyddade. 
 
3. Använd alltid värmeskydd. När man håller på att föna, platta och locka håret så sliter man jättemycket på det. Så investera i ett bra värmeskydd för att vara mer skonsam mot håret, jag använder Kevin Murphy Smooth again och det kan jag varmt rekomendera då den är dryg och väldigt bra. 
 
4. Har du precis fixat till håret men har en massa irriterande såhår som står upp? Ta en tandborste och spraya med hårspray och dra lätt över håret så får du bort dem. 
 
5. Borsta inte håret när det är blött, för håret är väldigt känsligt när det är blött. Använd en kamm eller en tangel teezer, det är mer skonsamt för håret. 
 
6. För att få håret att växa snabbar massera hårbotten i 3 minuter varje dag, på så sätt ökar du blodcirkulationen och håret växer bättre.
 
7. Tvätta håret ca 2 gånger i veckan. Jag vet att vissa kommer tycka att det låter äckligt, men det är inte bra att tvätta håret för ofta, och bara för att du inte tvättar håret så betyder inte det att du inte kan duscha resten av kroppen. 
Håret kommer att kännas fett till en början, men håller man ut så vänjer sig håret och det kommer kännas smutsigt mer sällan. Jag brukar använda torrschampoo när jag känner att det börjar kännas lite fett. 
 
 
 

Nelly Rea

Hejsan! 
Jag ville bara tipsa er om mina rea favoriter hos nelly.com 
Nelly har verkligen en super rea och jag tycker verkligen att man kan fynda hur mycket som helst! Jag älskar för övrigt nelly.com grejor, dem har snygga moderiktiga kläder och skor och till en bra peng! 
 
Ankel boot 199 kr
 
Set 179 kr
 
Knot dress 249 kr
 
Knitted dress 279 kr
 
 
Blazer dress 149 kr
 
Padded Wrap Sandal 199 kr
 
 Cutter Co-ords 149 kr
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg