Tjäna pengar på bloggen

Sponsrat inlägg i samband med bloggfame/adviral
 
Hej bloggvänner! Man bloggar ju i första hand för att man tycker det är roligt att blogga, men att tjäna några extra kronor och kanske kunna leva på sin blogg är också en anledning att i alla fall jag bloggar för då får jag ju tjäna pengar på att göra något jag älskar och tycker är roligt.
Med tjänsten Blogfame får du som medlem ett unikt verktyg för att tjäna pengar på din blogg eller i sociala medier.
 
När du har skaffat ett konto hos Blogfame lär du dig smidigt hur du använder tjänsten genom att trycka på “Kom igång”, där vi har samlat guider i hur du lättast kommer igång. Det enklaste sättet att använda Blogfame är att kopiera med dig adressen till en produkt som du vill tipsa om och klistra in den i rutan högst upp till höger när du är inloggad. Då skapas en unik länk och med denna kan du länka texter eller i ditt blogginlägg. Du styr helt och hållet dina inlägg, kanske vill du dela med dig av en outfit eller en önskelista med produkter. Du tjänar pengar på allt som köps via dina länkar, och på vissa kampanjer tjänar du pengar per klick.
 
Klicka på länken nedan så kommer du vidare till sidan:
 
 
 

Gravid vecka 35

Tiden bara springer iväg och jag befinner mig nu i vecka 35, vilket känns helt knasigt för det är verkligen inte lång tid kvar nu och samtidigt som att det är väldigt spännande så är det också väldigt läskigt men på ett bra vis såklart. 
 
Graviditeten nu på slutet är ganska jobbig, jag har ju min extrema halsbränna, den är verkligen inget skämt, sen smärta i leder i fingrarna, svullna fötter och händer, smärta i svanskotan och nu denna veckan har jag fått ett extremt illamående och huvudvärk. 
 
Men bebis verkar må bra och härjar i magen, men är snäll nog att sova på natten så jag sover helt okej förutom att man måste upp och gå på toaletten. 
 
Jag börjar känna mig lite stressad för det är endå en del saker kvar att ordna så som förlossningsväskan mm, men det ska vi nog hinna med snart :) det är ju bara det där med att ta tag i det haha. 
 
Det känns lite overkligt att jag ska bli mamma snart, trotts att man går där med sin stora mage och att man känner rörelser. Det är mycket tankar och funderingar just nu och jag tänkte skriva ett inlägg om det i veckan, för det är mycket man reflekterar över och tänker på när man ska ha barn och speciellt när det är första barnet. Jag är inte heller så van vid barn sedan tidigare, men jag är ganska säker på att allt faller på plats ganska naturligt när den lille väl är här. 
 
En annan sak jag tänker mycket på är vad det är för en liten person, vilket kön och hur det lilla pyret kommer att se ut. Jag tror att det kommer att bli en pojke, och han kommer ha mycket hår, ca 50 cm lång och kanske 3400g tung. Är så rädd för att få en jättebebis, haha. 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Gravid, Mitt Liv;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravid, graviditet, pregnancy, barn, bebis, mamma, mammamage, mammaliv, momlife,baby, familj, kärlek

Vardagslista

Pizza eller hamburgare? Hamburgare

Favoritprogram på tv? Hmm, 

Midsommar eller julafton? JULAFTON!! Jag älskar julen, den är så mysig

Chips eller popcorn? Chips med dipp

Kjol eller klänning? Vilket som egenteligen, men kanske kjol endån som man har någon snygg topp till.

Mascara eller läppglans? Mascara, går aldrig ut utan, om jag inte är sjuk eller verkligen bara ska gå ut med vovvarna. 

Favoritpodcast? Skulle nog säga veckans bläcka och Victor och Farao poddcast

 

Frukost eller middag? Middag, jag är ingen frukost person men älskar en god middag. 

Vad spenderar jag mest på? Just nu bebisen, haha. Annars har dte varit mycket smink och saker till mina små pälsiga barn såklart, dem är väldigt bortskämda. 

Kaffe eller Te? Kaffe, gärna latte eller något liknande. 

Vad är jag sämst på? Att ta hand om mig själv, sätter alltid alla andra före. 

Laga mat eller bli serverad mat? Serverad såklart!

Favoriträtt? Åh, måste nog säga fläskfile med potatisgratäng

USA eller England? USA, även om jag bara varit där en gång, och det var många år sedan jag var i England.

Mest minnesfulla resa? Thailand och New York när jag rest med min mamma och syster. Vi har alltid så roligt tillsammans. 

 

Mössa eller hatt? Mössa

Drömresemål? New York var mitt och nu har jag varit där, så nu kanske det är Mexiko

Drinkar eller shots? Drink helt klart, fast jag dricker aldrig men förr så var det drink. 

Vad dricker jag helst utomlands? Coca Cola eller vatten, haha. 

 

 
Visa fler inlägg