Instagram Tag

1. Vad heter du på Instagram? Jag heter StephanieThor, in och följ :)

2. När skaffade du Instagram? oj, det var nog när appen kom och dte var väl en del år sedan

3. Första uppladdade bilden? Minns ej, antagligen en dålig selfie, haha

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Tyvärr för sällan, måste bli bättre. 

5. Bild som fått flest likes? Hmm, det är nog en bild på mina vovvar 

6. Varför skaffade du Instagram? Jag har ett fotointresse, plus att jag tycker det är roligt att dokumentera med bilder.

7. Vilka typer av konton följer du? Mina vänners, mycket inspirations konton. 

8. Är din Instagram öppen eller privat? Den är öppen

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Många bilder är på mina små vovvar då dem är för söta! Men också selfies, inredning. Jag försöker lägga upp bilder på sånt som intresserar mig. 

10.  Favoritbild? Har nog ingen favorit så, alla som är på mina hundar, ultraljudsbilden och bilder på lilla magen även om dem inte är så många. 

 
 

 

 

DIY Lip Plumper

Hejsan! 
 
Jag tänkte tipsa om hur man gör en egen lip plumper, jag har själv lite komplex över mina läppar då jag tycker att dem är små och jag tycker det är så fint med fylliga läppar. Jag gick och fyllde dem ett par gånger innan jag blev gravid, men när jag upptäckte att jag var gravid så kunder jag inter fortsätta eftersom man inte gör sånt under gravidtet och tyvärr hade jag gjort det för få gånger för att det skulle hålla i sig under graviditeten. 
 
Jag har testat en del lip plumper men inte tyckt att dem fungerat, jag har hittat en som jag älskat som jag ska skriva om i ett annat inlägg men den kostar ganska mycket, så på youtube hittade jag en som gjorde sin egen ganska enkelt och billigt, så jag testade den och tycker att den fungerar bra. 
 
Tydligen så är det så att om man kontinuerligt använder lip plumper så kan läpparna bli permanent lite större. 
 
Det du behöver är: 
Vaselin
Kassia Kanel essentiel olja
En ren behållare
 
Du tar vaselin och lägger i en ren liten behållare, droppar i kaneloljan, ca 5-10 droppar. Tänk på att ju fler du droppar i destomer kommer det att sticka. Det sticker ganska rejält i början men det avtar ganska snabbt. 
 
Jag hade inte så mycket kvar i min vaseling burk så därför använde jag den, men ska köpa en annan då jag tycker det är snyggare att ha det i en fin behållare :). 
 
 

Gravid vecka 34

Hejsan bloggvänner! 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg, min helg har varit toppen! Det har varit mycket med flytten och att få i ordning lägenheten men det börjar arta sig, eftersom det behövs målas om och man jobbar heltid så får det bli ett rum per helg som fixas till så nu är det bara ett rum kvar sen är det klart och det ska bli så skönt för sen kan man börja förbereda för bebisens ankomst. 
 
Jag är nu gravid i vecka 34 (33+1) och tiden går verkligen snabbt, och att tänka att det inte är många veckor kvar innan bebisen är här och jag faktist blir mamma. 
 
För det mesta mår jag bra, men  ska jag vara helt ärlig så är det inte så kul att vara gravid längre, haha. Andningen är väldigt jobbig, jag har en EXTREM halsbränna konstant, jag har fått besvär med karpaltunnelsyndrom så jag har dommningar i händer och fötter och en otrolig värk när jag vaknar på morgonen i mina fingrar och fötter, jag har även blvit väldigt sullen om fötterna, benen och händerna. Det är kämpigt nu på sluttampen och jag är redo för den lilla att komma. 
 
Vi har ju inte tagit reda på könet men jag tror att det blir en liten pojke, varför jag tror det vet jag inte riktigt utan det är mest en känsla jag har. Jag tänkte testa att göra birkarbonat testet, mest för att det är roligt att se om det stämmer sen när bebisen är här. 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Gravid, Looks, Mitt Liv, inspiration;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravid, graviditet, pregnancy, barn, bebis, mamma, mammamage, mammaliv, momlife,baby, familj, kärlek
Visa fler inlägg