Rose Pink Shades

Hejsan bloggvänner! 
Hoppas allt är väl, det är bara bra med mig. 
 
Jag har några par lite dyrare solglasögon, men jag kännde att jag vill ha några snygga men lite billigare som man kan ha med sig på strande så att man slipper oroa sig för att dem ska försvinna när man är i och badar, och då hittade jag dessa super snygga rosa glasögonen på H&M. 
 
Jag tycker dem är så snygga så jag tänker ha dem mer än till stranden, och dem var inte dyra heller, 79 kr tror jag dem kostade. 
Jag älskar "hippie" känslan och samtidigt den lyxiga looken dem ger! 
 
 
 

Flätboken

Hejsan bloggen! 
Apropå mitt föregående inlägg om flätor, så vill jag tipsa om en bok som bara handlar om flätor. Det är två unga tjejer som har gjort boken och jag tycker att det är så fin. Där är jättemånga roliga och fina uppsättningar med flätor och där finns instruktioner i boken om hur du gör flätorna. Jag beställde min bok på bokus.se där kostade den 99 kr, så boken är verkligen inte dyr heller, så bara in och beställ för ni kommer älska den! 
 
 
 
 

Kim K Braids

Jag måste bara lägga upp lite bilder på Kim K i sina snygga flätor! Jag vet att jag är sent ute men hon är ju bara så snygg i dem, och jag göra ofta sånna flätor själv då det passar bra när man börjar känna att det snart är dags att tvätta håret, plus att det är ett roligt alternativ att sätta upp sitt hår på, då jag måste ha det uppsatt på mitt jobb så är dem perfekta! 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg