7 Skönhetstips för håret

På hösten och vintern kan håret kännas lite extra trist! 
Det blir torrt och stråna bryts lätt av, så jag tänkt ge er 13 bra tips för ett vacker hår och hur du håller frisyren snygg! 
 
1. Få ut så mycket som möjligt av din inpackning. När håret känns slitet och tråkigt så är en inpackning perfektm men för att få ut så mycket som möjligt av den så svep in det i en varm handduk, 
 
2. Ta alltid balsam EFTER inpackningen, inpackning öppnar upp hårstråna och gör dem mer känsliga så tar du balsam efter så stängs stråna och dem är bättre skyddade. 
 
3. Använd alltid värmeskydd. När man håller på att föna, platta och locka håret så sliter man jättemycket på det. Så investera i ett bra värmeskydd för att vara mer skonsam mot håret, jag använder Kevin Murphy Smooth again och det kan jag varmt rekomendera då den är dryg och väldigt bra. 
 
4. Har du precis fixat till håret men har en massa irriterande såhår som står upp? Ta en tandborste och spraya med hårspray och dra lätt över håret så får du bort dem. 
 
5. Borsta inte håret när det är blött, för håret är väldigt känsligt när det är blött. Använd en kamm eller en tangel teezer, det är mer skonsamt för håret. 
 
6. För att få håret att växa snabbar massera hårbotten i 3 minuter varje dag, på så sätt ökar du blodcirkulationen och håret växer bättre.
 
7. Tvätta håret ca 2 gånger i veckan. Jag vet att vissa kommer tycka att det låter äckligt, men det är inte bra att tvätta håret för ofta, och bara för att du inte tvättar håret så betyder inte det att du inte kan duscha resten av kroppen. 
Håret kommer att kännas fett till en början, men håller man ut så vänjer sig håret och det kommer kännas smutsigt mer sällan. Jag brukar använda torrschampoo när jag känner att det börjar kännas lite fett. 
 
 
 
#1 - - Josephine:

Gud vilka bra tips!
Super fin blogg du har och lycka till med den, kram

Svar: Vad roligt att du tyckte det :)
Tack så jättemycket
stephaniethor.blogg.se

#2 - - Sofia, din bästa vän :

Oh, bra tips :)

#3 - - Sofia, din bästa vän :

Oh, bra tips :)