Favoriter till ansiktet

Jag ville dela med mig av några av mina hudvårds favoriter till ansiktet. Jag tvättar ansiktet varje dag med ansiktsvatten osv,  men hör har jag bara tagit med den ansiktsmask och serum som jag använder i min hudvårds rutin varje dag. 
 
Min favorit ansiktsmask är en från Emma S. som är en syra mask. Jag gillar hudvårsprodukter med syra i för det sticks och svider, då känns det extra effektivt på något vis. Om det stämmer eller ej vet jag inte men det känns bra i alla fall, haha. 
 
Sen är det ett collagen serum som jag köpte när jag var i New York, vet inte om den finns att få tag i här hemma men det hoppas jag. Den känns så skön på huden, och jag tar den alltid som ett sista steg i min kvälls rutin innan ögonkrämen. 
 
Sen är det ett serum från E.L.F, som jag också köpte i USA, vet inte heller om den finns att få tag i här i Sverige men den känns skön på huden och jag tar den innan sminkning på morgonen. 
 
,Sen är det ett litet set från Body Shop som man kan köpa. Vet inte om den fortfarande går att köpa i set men tror att produkterna ska finnas var för sig i alla fall. När jag inte använder elf serumet så använder jag det från Body Shop.