Gravid vecka 39

Söndag idag vilket betyder att igår gick jag in i vecka 39 och det betyder att snart är det dags för bebis att komma och jag är faktist lite nervös men det ska bli så kul att träffa denna lilla varelse som växt i min mage. 
 
Jag jobbar 4 dagar till sen är jag ledig och väntar på att bli mamma. 
Nu tycker jag mest att det är jobbigt att vara gravid och det börjar bli lite långtråkigt, haha så jag hoppas att det inte dröjer för länge innan bebis kommer till världen. 
Det kommer dock att bli väldigt mysigt att få spendera mycket tid med mina pälsbebisar innan deras syskon kommer, det ska bli kul att se hur dem tar det när vi kommer hem med vår nya familjemedlem även om jag tror att det kommer gå väldigt bra och bättre syskon kunde bebisen inte få. 
 
Annars mår jag bra förutom de vanliga krämporna som halsbränna, tyngd, tröthet och att jag helt enkelt inte orkar så mycket. 
Jag har ju jobbar 100 % hela tiden plus att jag pendlar till Malmö då jag jobbar där så det ska bli skönt att kunna varva ner lite och pyssla hemma. 
 
Hur hade ni det i vecka 39?
 
 
0 kommentarer publicerat i Gravid, Inspiration, Mitt Liv;
Taggar: gravid, barn, pregnant, baby, mom, bfnovember, kärlek, spännande, bebis, familj, gravid, bfnovember2017, bebis, preggo, mode, stil, fashion, look, inspiration, gravidvecka39