Gravidlista

1.Vilken vecka är du i nu? Jag är i vecka 32 (31+3)

2. När är du beräknad? Jag är beräknad till den 3:e november

3. När fick du reda på att du var gravid? Jag märkte det ganska snabbt då min mens inte kom när det skulle, och den är alltid punktlig. 

4. När och hur berättade du för din partner att du var gravid? Jag berättade det för min partner över telefon, efter att jag tagit testet när jag var hemma själv och inte kunde vänta då jag var nervös och inte kunde hålla mig. 

5. Hur gamla var du och din partner och hur länge hade ni varit tillsammans? Jag var 27, skulle fylla 28 och han var 26 och ska bli 27 i oktober. 

6. Mådde du mycket illa i början? Yes! Inte så att jag låg över toaletten utan mer små illamående och konstant klökas, jag behövde något litet att tugga på hela tiden för att ha det under kontroll. Men sen hade jag jättemycket migrän som jag skrivit om tidigare. 

7. Är du känslig? Nej, det skulle jag inte påstå jag tycker inte att jag är känsligare och mitt temprament är lika hetsigt som vanligt, haha. Det enda jag märkt är att jag bryr mig mindre om småsaker och att bebisen är liksom det viktigtaste (tillsammans med vovvarna såklart)  och att bebisen mår bra i magen och att den ska få ett bra liv. 

8. När kännde du bebisens första sparkar? Jag kände sparkar ganska tidigt, typ i vecka 19 kunde jag känna, även om det känndes som små muskelryckningar i magen, Nu känner jag massor och det är en väldigt livlig liten bebis som ligger i magen. 

9. Är du fortfarande orolig? Ja det är jag, för man vet att det kan hända saker hela graviditeten och att man aldrig kan vara riktigt säker men jag försöker att inte tänka på det för då mår jag bara dåligt av det. 

10. Har du fått bristningar? Ja, lite under brösten och det känns väldigt jobbigt faktist om jag sa vara ärlig. 

11. Hur många ultraljud har du gjort? två stycken, ett i vecka 12 och ett i vecka 20 som är rutin. 

12. Vet du vad det blir för kön? Nej, jag vill att det ska bli en överraskning :)

13. Hur vill du att förlossningen ska se ut? nja, på ett ungefär. Jag vill inte ha smärtlindring mer än lustgas. 

14. Vilka är dina favoritkläder? Tights och en stor skjorta, gärna inget som sitter åt haha. Även om jag såklart har på mig det ibland, men jg tycker inte det varit så kul med mode under gravidteten faktist. 

15. Vad äter du mest/minst sugen på att äta? Jag har inte haft något så direkt, i början ville jag ha mycket äpplen, nu är jag mest sugen på nektarin.