Ready, Set glow

När jag passerade 25 så blev jag mer intresserad av hudvård, främst för att jag fick en ålderkris haha, men också för jag vet att misskött hy visare sig senare i livet ofta och kommer inte direkt, därför är det viktigt att man tvättar och smörjer sin hy och gör den ren på grunden. Anledningen till att jag inte brydde mig så mycket innan dess var för att jag har aldrig haft problem med min hy och jag har aldrig haft mycker finnar. 
 
Jag älskar ju när det är många steg i en hudvårdsrutin för det känns verkligen som att det hjälpertill att göra rent på djupet. 
Jag har haft ögonen på detta lilla kit från Kicks egna märke och har tänkt på den, klämt och kännt när jag varit i butiken men eftersom jag redan hade en hudvårdsserie hemma så har det kännts lite onödigt för tillfället, men sen när dem hade 20% rabatt på all hudvård så slog jag till och nu har jag testat det några gånger och känner verkligen att jag gillar den. Den luktar fräscht, och jag tyckte verkligen att jag fick ett glow när jag använt den och min hy känns så fin och fräsch. Vet inte om jag inbillar mig men ögoncremen sticker lite precis när jag duttat på den men det är inget jag har något emot eftersom jag älskar när hudvård sticker lite när man lägger på den eftersom det känns som att det är mer effektivt då, haha. 
 
Vad använder ni för hudvård? Har ni något favorit märke?